Covers

Personligt design og beskyttelse i en! Vores covers fås både i hård og blød version, den ene lavet af tyndt, fast plast og den anden af lidt tykkere, bøjeligt silikone. Ligegyldigt hvilken du vælger kan du gøre den til din helt egen, med dit eget valg af motiv der bliver trykt på den. Det er kun din fantasi der sætter grænser!

fra 139.00 DKK

Etui / Sleeve

Din smartphone eller tablet ligger trykt og lækkert i et af vores etuier eller sleeves. Dit valg af personligt motiv udenpå, sikkerhed for din enhed indeni.

fra 139.00 DKK

DesignFolier

Vores ultra-tynde og blanke DesignSkins® er lavet af vinyl, og er specifikt udpasset til din enhed. De har en høj farveintensitet og har en super pasform - som en "anden hud". Folierne er specialdesignede til at undgå luftbobler, er nemme at montere og kan til enhver tid fjernes igen uden at efterlade spor. Vælg mellem over 3000 designs, eller design dit helt eget!

fra 39.00 DKK

Wall Art

Få galleri-følelsen derhjemme, med dine favoritter på lærred eller kunsttryk. Den enestående kvalitet af vores tryk forvandler ethvert billede til et højdepunkt – hvad enten du vælger en klassiker, moderne kunst eller dit yndlingsfoto.

fra 129.00 DKK

Hovedtelefoner

Tryk er muligt på så meget mere end covers og sleeves: Hovedtelefoner ser også meget bedre ud med et individuelt design!

fra 229.00 DKK